torsdag 5. mai 2011

KOM MAI DU SKJØNNE MILDE!


Vi fikk hverdagen rett i fanget etter påske, med demonstrasjon på Hagelaget i Risør, konfirmasjoner, brylluper, sommerblomster og alt liv og røre som våren bringer med seg. Jeg har også fått tid til å være publikum på Nordisk Mesterskap i Blomsterkunst på Grand Hotel i Oslo. Dere kan lese mer om det på blogg.interflora.no

Vi har fått inn masse fint i kurv og zink fra KRIFON, og litt hageredskaper fra AGDER FRØ OG MASKIN. Derfra vil det også komme inn litt utepotter etterhvert.

Mai har så langt ikke vært særlig mild om nettene, og det er en dårlig kombinasjon med oss som for alvor begynner å klø i hendene etter å plante ut i krukkene våre...Jeg har allerede gjort det og må bytte ut det som står mest utsatt. Det jeg har latt stå langs husveggene og i lune kroker har klart seg fint til tross for både 2 og 3 minus....brrr!

Citrus tre er alltid populært. Bør stå inne til utetempraturene blir mer stabile og høyere.



Stort Oliventre. Disse klarer seg fint ute nå.



Lavendel i trekasse. Den er utrolig fin, den er allerede min, og den henger ved inngangsdøra mi i det gule huset! Ingenting er koseligere enn å ønskegode venner velkommen med duften av lavendel. (Vi har flere igjen)



MANGE har spurt etter disse koselige stativene som ønsker dine venner velkommen,
så her er de!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar