søndag 27. februar 2011

TRENDSEMINAR I HERNING


Jeg er så heldig å være med i en såkalt nettverkskredittgruppe. nettverkskreditt.net På møtene tar vi opp noen faste punkter, og i tillegg har vi det siste halvåret gått i dybden på hvert enkelt medlem. Vi er pr. idag 4 ganske så ulike jenter som gir hverandre en annen synsvinkel, idéer, gode råd, et klapp på skulderen og masse ros! Dette er utrolig viktig for oss som driver alene.

Uten mat og drikke duger helten ikke

Som gruppe kan vi blant annet søke midler til faglig påfyll som favner oss alle. Vi har alle ulike yrker: En møbelsnekker, en klesdesigner, en grafisk designer og en blomsterdekoratør. Så da ble vi enige om å reise på Pej sin trendkonferanse i Herning. www.pejgruppen.dk For dette er noe vi alle sammen finner sentralt, utfordrende og interessant.

Elisiv og Trine, et helsprøtt reisefølge, tut og kjør!

Onsdag ettermiddag trosset vi snøvær og satte kursen mot Kristiansand. Etter stopp både i Tvedestrand, Arendal og hos SørBlomst i Kristiansand, kunne vi slappe av på ferja: Endelig på vei!!
Konferansen startet 09.00 dagen etter. Det var mange interessante foredrag og mye spennende som ble presentert. I pausene var det bokbutikk på scenen, og jeg tror vi alle kjøpte med oss en bok eller fem.

Veldig klare og spente. I bakgrunnen sees bokbutikken.

Men det er ingen tvil om at 8 timer med foredrag på dansk og engelsk fyller opp hodet ganske så bra. Fulle av energi og idéer reiste vi på shopping, kanskje ikke akkurat det lureste for lommeboka, men vi fant mye fint til de der heime! Vi avsluttet dagen med en tur på byen, og var alle enige om at det må bli en årlig happening.


Neglelakkjentene

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar