onsdag 2. februar 2011

VÅRENS NYHETER ER PÅ VEI!

Og noen har allerede ankommet!


Nielsen Dekor kjører rund med showroom på bilen, så jeg fikk handlet inn det meste før vi reiste på Gave og Interiørmessa på Lillestrøm sist søndag. Derfor hadde vi en hel dag til disposisjon til å titte, småhandle og kose oss. Og slikt blir det inspirasjon av! Det blir mere Rice produkter, litt leker/gaveartikler fra Image Original Gifts og servietter/lys/pottekjulere fra Marihøna. Følg med, følg med!!

Ettersom varene fra Nielsen Dekor var forhåndsbestilt, har de allerede ankommet. Nytt av året er de fine metallhjertene som er ypperlig til dåp, konfirmasjon eller bryllup.

35 kr stk. Reagensrør 6 kr


Det er mange som har etterlyst kortholdere, så det er på plass.





Store gulvpotter i 3 ulike størrelser. Gode i fasongen. 249 kr - 349kr - 449kr. Hvit og brun.



Litt røffe potteskjulere med margeritter i støypen. Finnes i 3 str. 55 kr - 65 kr - 85 kr og også som ampel, 149 kr inkl. oppheng.



Som vanlig har jeg store forventninger til G&I messa, og som vanlig blir jeg alltid litt skuffa. Men vi var 5 Søndeledfruer som reiste sammen, så det var jo garantert suksess! Vi hadde en hysterisk morsom dag, vi lo og lo og lo...og lo.



Fra venstre: Venche (Martina), Ellen (C.Bl.verksted), Heidi (C.Bl.verksted/C.H.Hiis) og Marte (Martina) - For noen gilde jenter å fylle bilen med! Takk for turen:-)

2 kommentarer:

  1. Så moro med varer, gleder meg til å se resten etterhvert. Ha en god dag videre,klem fra Sissel.

    SvarSlett